Schüco

Aritea Oy:n edustamat, korkealuokkaiset Schüco-alumiinijärjestelmät tarjoavat ajattomia, laadukkaita ja energiataloudellisia ratkaisuja kaikenlaiseen rakentamiseen. Schücon laaja profiilivalikoima ja lähes rajattomat yhdistelmämahdollisuudet antavat suunnittelulle täyden vapauden.

Ikkunat

Schücon alumiiniset sisä- ja ulkoikkunat mahdollistavat suuretkin ikkunapinnat optimaalisella lämmöneristyksellä. Schücon ikkunaprofiilit ovat täysin alumiinia ja helat sekä lasitusratkaisut takaavat parhaan suojan vaihtelevia sääolosuhteita, melua ja ilmansaasteita vastaan.

Schücon alumiini-ikkunoiden valikoima on kattava tavallisista ikkunoista erikoisikkunoihin. Puitteita on saatavilla lähes kaikissa väreissä, eri pintakäsittelyillä ja koristeluilla. Tarkasti muokattava alumiini mahdollistaa myös hyvin yksiöllisten toiveiden ja vaatimusten toteuttamisen.

Lataa tästä Schüco ikkunoiden esite.

Ulko-ovet

Ulko-ovi on kodin käyntikortti ja julkisivun keskeinen katseenvangitsija. Jotta kokonaisvaikutelma olisi harmoninen, karmin, verhoilun ja ovenkahvan on sovittava keskenään yhteen. Siksi Schücolla on runsas tuotevalikoima, joka täyttää kaikki muotoilulle, varustetasolle, laadulle ja toiminnallisuudelle asetetut vaatimukset.

Alumiinin muotoiltavuuden ansiosta Schücon alumiiniovilla voidaan toteuttaa myös yksilöllisiä toiveita ja vaatimuksia.

Lataa tästä Schüco ulko-ovien esite

Liukuovet

Schücon huippuun saakka kehitetyillä liuku- ja liukutaitto-ovijärjestelmillä sisätilat yhdistyvät ulos muutamalla kädenliikkeellä. Schücon nosto-liukuovet liikkuvat lähes äänettä ja erittäin kevyesti. Liukutaitto-ovien avulla kokonaiset lasiseinät avautuvat lähes kokonaan ja sivuliuku-kippi-ovissa (PASK) yhdistyvät liuku- ja kippitoimintojen edut: ovielementit liukuvat kuulalaakeroitujen rullien päällä, niitä on erittäin helppo liikutella ja kaiken lisäksi ne voidaan myös asettaa kippiasentoon.

Schücon laajasta liuku-, nosto-liuku- ja liukutaitto-ovivalikoimasta löytyy varmasti sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Kaikille järjestelmille on tyypillistä esteettinen ulkomuoto ja täydellinen toimivuus.

Lataa tästä Schüco liukuovien esite.

Julkisivujärjestelmät

Schüco-lasijulkisivut toteutetaan modernin arkkitehtuurin asettamien vaatimusten mukaisesti. Schüco-alumiinijärjestelmien tarjoama profiilivalikoima runsaine väreineen ja muotoineen mahdollistaa kaarevien ja vinojenkin rakenteiden käytön.

Schüco-alumiinijärjestelmät vakuuttavat innovaatioillaan, luovuudellaan ja laadullaan.

Tutustu tästä Schüco-alumiinijärjestelmiin.

Schüco-järjestelmäprofiilien koneistukset suoritamme Schüco AF300 – CNC –työstökeskuksella. Profiilien leikkaukset suoritamme PDG Super eCUT -automaattisahalla. Alumiinirakenteiden suunnittelussa käytämme Schucal-suunnitteluohjelmaa.

Käytössämme on laatujärjestelmä ja kaikki tuotteemme on CE-merkittyjä.